تعالوا معايا نشوف ازاى نعمل أرز بالجمبرى على الطريقة الصينية

اذهب الى الأسفل

تعالوا معايا نشوف ازاى نعمل أرز بالجمبرى على الطريقة الصينية

مُساهمة من طرف sasa في الخميس فبراير 28, 2008 9:45 am

المقادير:
2 ملعقة طعام زيت نباتي
1 بصلة مفرومة


ربع كجم أرز أبيض مطبوخ
1 بيضة مخفوقة
ربع كجم جمبري صغير مسلوق
1كوب بازيلاء مسلوقة
ملح وفلفل

الطريقة:
في إناء يسخن الزيت على نار متوسطة ويشوح فيه البصل مع التقليب من حين لآخر.
يضاف الأرز والملح ويطبخ مع التقليب لمدة 2 دقيقة.
يسكب البيض المخفوق فوق الأرز ويقلب بسرعة حتى يطهى الأرز وتزال المقلاة من على النار.
يضاف في الحال الجمبري والبازيلاء ويسخن ويضاف الفلفل الأسود وتقدم ساخنة مع سلطة الجزر المبشور.



على فكرة دى طريقة متجربة وتخيلى أنتى بنفسك الطعمsasa Exclamation
avatar
sasa
المشرفون
المشرفون

ذكر عدد الرسائل : 130
العمر : 29
المزاج : متقلب
تاريخ التسجيل : 19/02/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: تعالوا معايا نشوف ازاى نعمل أرز بالجمبرى على الطريقة الصينية

مُساهمة من طرف زائر في السبت أبريل 26, 2008 11:52 am

طبعا الطمع تحفة Embarassed

زائر
زائر


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: تعالوا معايا نشوف ازاى نعمل أرز بالجمبرى على الطريقة الصينية

مُساهمة من طرف sasa في الأحد مايو 04, 2008 11:38 am

اكيد تقصد الطعم تحفة
على العموم شكرا للرد
avatar
sasa
المشرفون
المشرفون

ذكر عدد الرسائل : 130
العمر : 29
المزاج : متقلب
تاريخ التسجيل : 19/02/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى